Kiadó családi ház, albérlet Sokorópátka

Ingatlan adatai

  • kiadó családi ház
  • Sokorópátka
  • Alapterület: 160 m²
  • Szobaszám (nappalival): 4 szoba
  • Irányár: 1 000 €
  • azonosító: M107842

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

Kizárólag irodánk kínálatában!

Bérlésre kínálunk egy csodálatos, természeti környezetben található és szép állapotban lévő, autentikus családi házat!

A lakóház mintegy 4000 NM-es gondozott , domboldali telken található, a telek felső részéről csodálatos panoráma tárul elénk, többek között látható innen a Bakony-hegység legmagasbb pontja és a Sokoró dombság is. A telek végétől kezdődik a hatalmas erdős területen elterülő Pannonhalmi Tájvédelmi körzet.

A bérbeadásra kínált családi-ház remek állapotban van, a korábbiakban TELJES felújításon esett át!
A lakótérben a nappali-konyha-étkező egységen felül 3 hálószoba, 4 db zuhanyzóval és WC-vel ellátott fürdőszoba és közlekedő található nettó 160 négyzetméteren. A lakásrész mögött külön bejáratú tárolóhelység, udvarról megközelíthető mosdó WC-vel és egy könnyűszerkezetes dupla garázs található! A ház felújítása során a tulajdonosoknak kiemelten fontos volt a vidéki stílus megörzése, ezért egyedileg készített sparhelt, kandalló, cserépkályha és látszó fagerendás födém került beépítésre.

A kertben ásott, gyűrűs kút található melyről biztosított az öntözés. Az udvar nagy részben térkő burkolattal ellátott, a telekre elektromosan működtethető kovácsoltvas kapun keresztül jutunk be.
Az udvaron téglaépítésű, fa-tüzelésű kemence szolgálja a lakók kényelmét és szórakozását. A kert végében kisebb akácos található.

A telken belül található egy gyönyörűen megépített borospince, kb 30 fő fogadásra alkalmas vendéglátó helységgel, felette pedig egy vendég lakással. Ezen épületrész használata vagy esetleg a tulajdonossal közös használata külön megállapodás tárgyát képezi!

A környék természeti látnivalókban kifejezetten gazdag, sportolási, vadászati, horgászati lehetőségek abszólút adottak. A Sokoró dombság és ezzel együtt a község Győr üdülő és kiránduló helyeként funkcionál. A településről Győr, Pannonhalma és az M83-as autóút könnyedén elérhető.
A községben épült meg a jelenlegi adatok szerint a világ legnagyobb Székely-Kapuja, de boltok, híres pékség, lovarda és fogadó is megtalálható itt.

A bérlés megkezdéséhez 2 havi kaució és egy havi bérleti díj szükséges. Azonnal birtokba vehető!
További információkért és a megtekintés miatt keressen bizalommal!

További jellemzők: egyedi fűtés; saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások